Joventut al poder als Trinquets Ciscar de Piles i Municipal Bellreguard

Confirmada la programació del cap de setmana

David i Ricardet juguen dissabte a Bellreguard

David i Ricardet juguen dissabte a Bellreguard / Fedpival

Salva Talens Carbó

El cap de setmana ja està ací i això és sinònim de pilota valenciana al raspall als trinquets de la comarca. Aquest divendres, 19 de juliol, el Trinquet Ciscar de Piles anuncia dos partides de gent jove. La primera, a les 17 hores, amb Marin i Rafa vs Mario i Izan. A continuació, Miquel i Marc vs Boronat i Ibiza.

Dissabte, 20 de juliol, al Trinquet Municipal de Bellreguard, hi ha un primer encontre de juvenils-promeses i després David i Ricardet juguen contra Diari i Néstor.

Diumenge, també a la mateixa canxa bellreguardina i igualment des de les cinc de la vesprada: Kevin i Izan vs Pau i Marc, i, tot seguit, Rafa i Momparler vs Feo i Bossio.

Per un altre costat, la jugadora de Tavernes de la Valldigna, Júlia, i el pilotari de Piles, Vercher, juguen aquest diumenge, 21 de juliol, les finals femenina i masculina de professionals del Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta.

En la partida de xiques, les rivals de Júlia i la seua companya, Ana, són Aida i Isabel, mentre que en hòmens, Vercher i Murcianet s'enfronten Ivan, Lorja i Marc. Serà al Trinquet de Càrcer des de les 09.30 hores.