La gran festa del parelles de frontó té una cita al Puig

La instal·lació municipal acollirà des de hui al diumenge les 10 finals del 37 Autonòmic

El Frontó d´El Puig afronta un cap de setmana espectacular.

El Frontó d´El Puig afronta un cap de setmana espectacular. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El frontó municipal J.A. Montesa del Puig será l'escenari hui, demà i despús demà de les finals del 37 Campionat Autonòmic de frontó parelles Trofeu Diputació de València 2024, amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig.

Seran en total 10 partides, corresponents a les categories Primera, Segona i Tercera Cap de Setmana i Entre Setmana, Femenina A i B, Infantil i Cadet.

L'acte de presentació de les finals va tindre lloc ahir al mateix frontó on es disputaran les partides, i va comptar amb la presència del president de la Diputació de València, Vicent Mompó; l’alcalde de l’Ajuntament del Puig, Vicent Porta; el president de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines; i el vicepresident de la FPV de l’Àrea de Frontó, Pasqual Balaguer; a més d’una representació de jugadors i jugadores dels equips que participaran en les finals.

Categories cap de setmana

A la màxima categoria de cap de setmana, la final enfrontarà a dos equips del club amfitrió, Bvalve El Puig A i Bvalve El Puig B, el dissabte a les 18:00h. Els primers eliminaren a Ninobe Quart de Poblet A, mentre que els segons deixaren fora al CPV Racó de la Pobla de Vallbona. La partida será emesa en directe per ADN Valencia i pel canal de YouTube de la FPV.

Almenara i CIM Alfafar-CPV Manises seran els protagonistes de la final de Segona, hui a les 19:00h. A Tercera, Ontinyent i Moncada A es veuran les cares a la partida decisiva el diumenge a les 12:00h.

Categories entre setmana

A Primera Entre Setmana, els finalistes seran Pelayo i Borbotó, botxins en semifinals d'Almussafes B i Vinalesa A i jugaran hui divendres a les 20:00h.

Castelló Borriana E i Campanar València amidaran les seues forces en la final de Segona hui a les 18:00h. Quant a Tercera, Tavernes Blanques B i Meliana D s'han guanyat el dret a disputar la final el dissabte a les 19:30h.

Categories femenines

Pel que fa a Primera femenina, Ajuntament de Beniparrell i Justo Ballester Meliana A es veuran les cares a la gran final el diumenge a les 12:00h. Les de l'Horta Sud superaren en semifinals a Justo Ballester Meliana B, mentre que les de l'Horta Nord s'imposaren a Disid Alfara del Patriarca.

A Segona, Almenara i Disid Alfara del Patriarca B s'han citat a la final el diumenge a les 10:00h.

Categories escolars

A la categoria cadet, Caixa Popular Quart de Poblet tindrà com a rival a Casinos A el dissabte a les 17:00h. Per últim, al nivell infantil Bonrepòs i Mirambell i Ontinyent es disputaran el títol el dissabte a les 16:00h.