Benidorm i Castells lluitaran pel títol de Primera de la Lliga de Llargues a Tibi

Les finals de totes les categories de la modalitat se celebraran el cap de setmana del 29 i 30 de juny

Benidorm suma el títol de palma, i el pròxim diumenge jugarà pel de llargues.

Benidorm suma el títol de palma, i el pròxim diumenge jugarà pel de llargues. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Tibi serà l’escenari aquest cap de setmana de les finals de la 40 edició de la Lliga de Llargues. Després de la celebració el passat diumenge de les tres finals de la Lliga de Palma, el carrer Major tiber tornarà a ser l'epicentre dels jocs a ratlles amb la disputa de les quatre partides pels títols de les categories de llargues.

En primera categoria els protagonistes seran Benidorm i Castell de Castells. L'equip benidormer, líder de la fase regular, va vèncer amb autoritat a semifinals al CPV Sella, encara vigent campió. Per la seua part, Top Recambios Castell de Castells va sumar el triomf davant el CPV Parcent de forma més ajustada. La final serà el diumenge 30 de juny a les 17:30 hores, amb emisió en directe per ADN Valencia i el canal de YouTube de la FPV.

En Segona, el CPV Laguar és un dels finalistes després de superar per un doble 10-4 al CPV El Campello. L’altre contendent pel títol serà el CPV La Rectoria A, que va derrotar el CPV Agost A. La final de segona categoria tindrà lloc el dissabte 29 a les 18 hores.

Quant a la tercera categoria, Tibi tindrà un representant en la final després d’aconseguir el triomf en la repesca davant el CPV Xaló i en les semifinals davant el CPV La Rectoria B malgrat caure en la partida d’anada. El seu rival pel títol, serà el CPV La Vilajoiosa, que va superar el CPV Campanar en les semifinals. La final entre La Vila i Tibi serà el dia 29 a les 11:30 hores.

En la categoria juvenil, el JVRC El Nel de Murla serà un dels dos finalistes gràcies a la seua victòria davant el CPV Laguar en les dos partides de semifinals. L’altre serà el CPV Orba, que va superar en semifinals el CPV Relleu. La final se disputarà el diumenge a les 17:15 hores.