Presentades les finals de les Lligues de llargues i palma Trofeu Diputació d’Alacant 2024 a Tibi

L’Auditori Municipal va acollir als 14 equips que es disputaran els títols al carrer Major els dies 23, 29 i 30 de juny

Jose Luis de Benidorm restant.

Jose Luis de Benidorm restant. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Aquest dijous es van presentar a Tibi les finals de la 40a Lliga de Llargues i la 32a Lliga de Palma Trofeu Diputació d’Alacant 2024, que es disputen el diumenge 23 i el cap de setmana del 29-30 de juny al carrer Major, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tibi i el Club Pilota Tibi.

L’ Auditori Municipal va acollir un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde de Tibi, José Luis Candela; la regidora d’Esports, Marta García; i la vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana de clubs i escoles d’Alacant, Elena Gómez; a més de jugadors i representants dels equips participants en les finals.

Palma

Les primeres finals a celebrar-se seran les de la 32a Lliga de Palma. Aquest diumenge es tancaran les categories de Primera, Segona i Tercera.

En Primera, l’equip amfitrió, TIbi, s’enfrontarà al líder de la fase regular, Benidorm, després de dos semifinals ben distintes. L’equip benidormer va vèncer amb solvència al JVRC Nel de Murla, mentre que Tibi es va classificar per a la final després per només un sol joc de diferència davant Laguar A. La final es jugarà a partir de les 11:30 hores.

En segona categoria, Tibi tindrà altre representant en la final. Els locals mesuraran les seues forces davant el CPV La Rectoria a les 17:30.

La final de Tercera serà la que òbriga el matí de pilota a Tibi. La partida entre CPV Benimantell i CPV Xàbia se disputarà a partir de les 9:30 hores.

Llargues

Les finals de la 40 edició de la Lliga de Llargues se celebraran el cap de setmana del 29 i 30 de juny. Les categories de Primera, Segona, Tercera i Juvenils coneixeran els seus nous campions també al carrer Major de Tibi.

En primera categoria, Benidorm, líder de la fase regular, va vèncer a semifinals amb autoritat al CPV Sella. Per la seua part, Top Recambios Castells va sumar el triomf davant el CPV Parcent de forma més ajustada. La final entre els dos primers de la fase regular serà el diumenge 30 de juny a les 11:30 hores.

En Segona, Laguar i La Rectoria A seran els protagonistes. La final tindrà lloc el dissabte 29 a les 18 hores.

Quant a la tercera categoria, Tibi tindrà un representant en la final. El seu rival pel títol serà La Vila Joiosa. La final serà el dia 29 a les 16 hores.

Per últim, en la categoria juvenil, Murla i Orba es veuran les cares a la final, que es disputarà el diumenge a les 9:30 hores.

Els Jocs Esportius de Llargues conclouen a Ondara

Els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de Llargues arriben a la seua fi aquest cap de setmana a la localitat d’Ondara, amb la col·laboració de l'ajuntament i el CPV Ondara.

En Ondara es tanquen els JECV 2023 2024.

En Ondara es tanquen els JECV 2023 2024. / FEDPIVAL

Els carrers Sant Benet i Llibertat del municipi ondarenc acolliran les finals de les distintes categories a partir de les 9:30 hores. Pel matí competiran les categories benjamí, aleví, cadet i juvenil, mentre que de vesprada, a partir de les 17:30 hores, jugarà la categoria infantil.

Hi participaran els clubs i escoles de La Nucia, Laguar, Benidorm, Pedreguer, Ondara, Beniarbeig-El Verger, Agost, Gata de Gorgos, Sella-Relleu i Benimagrell.