Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L'alumnat de l'IES Salvador Gadea d’Aldaia serà ambaixador del Consell Europeu

Un total de 22 estudiants seleccionats donaran a conéixer els assumptes de la UE que afecten a la població

Els ambaixadors i ambaixadores del Consell Europeu pertanyents a l'IES Salvador Gadea. A.A.

Un total de 22 alumnes de 4t de la ESO del CEIP Salvador Gadea d’Aldaia han rebut a la sala de plenaris de l’ajuntament les credencials com a ambaixadors i ambaixadores del Consell Europeu 2022. L'alumnat ja porta tot el present curs treballant per conéixer i comunicar les notícies que arriben des d’Europa i afecten a la població en el dia a dia com a membres de la Unió.

El centre educatiu d’Aldaia va estar seleccionat per a realitzar un projecte que consistix en recrear la seu del que és el Parlament Europeu. Segons explica la directora del CEIP Salvador Gadea d’Aldaia, Remedios Barona, “és un intent de crear consciència d’unitat sobre Europa, donar a conéixer les institucions, i nosaltres que som un centre amb una visió molt internacional participem en este projecte també”.

L’alcalde, Guillermo Luján, i la regidora d’Educació, Marta Romeu, han rebut el grup i han fet lliurament de les acreditacions a cada persona. “Sou els europeus del futur. Tot i que en el dia a dia treballem amb polítiques locals, Europa està en tot. Amb la unitat s’entenem, garantim la pau i la convivència i els valors de la democràcia”, destacava el primer edil.

Andrea López i Carla Martín són portaveus dels ambaixadors junior, i asseguren que “està molt bé que es reconega el treball que estem fent perquè, com ha dit l'alcalde, és molt important fomentar la cultura que hi ha i que Europa també és ací”.

Els i les ambaixadores s’organitzen per grups amb una tasca per a cada equip. Entre tots i totes, difonen la informació tractada després de celebrar reunions. A l’eixida al pati, tenen un punt de localització i informació.

En definitiva, es dediquen a difondre els assumptes importants, així com les persones que representen al país en l'àmbit europeu i els projectes de la UE.

Compartir el artículo

stats