Units pel Bàsquet Gandia ja té preparador físic

El club anuncia també la baixa del pivot grec Nicos

Units pel Bàsquet Gandia anuncia el fitxatge de Juan Rodríguez

Units pel Bàsquet Gandia anuncia el fitxatge de Juan Rodríguez / UpB Gandia

Salva Talens Carbó

Units pel Bàsquet Gandia ha fitxat un nou preparador físic per al seu primer equip, Proinbeni, i la resta de conjunts de la pedrera-base de l'entitat.

Es tracta de Juan Rodríguez Fernández del Castillo (Sevilla, 14/10/1997), qui pren el relleu del gandienc Àlex Blasco que enguany no podia continuar per motius laborals.

Rodríguez s'ha format en la Universitat Catòlica de València, a on va estudiar CAFD, així com en màsters de valoració del moviment i entrenament de força. 

Ha sigut preparador físic durant diversos anys en clubs de bàsquet com Picken Claret o Uccle Europe Basketball de Brussel·les. Ara s'ocuparà, fonamentalment, del conjunt gandienc de Segona FEBR.

Amb la supervisió dels entrenadors de Proinbeni UpB Gandia, Alejandro Mesa i Manu Herrera, el nou fitxatge del club s'encarregarà de l'anàlisi, el control i la supervisió de l'estat físic dels jugadors.

El pivot grec Nikos no continua

D'altra banda, UpB Gandia també ha anunciat esta setmana que el pivot grec, Nikos Okekuoyen, es desvincula del club. L'entitat gandienca li agraïx el seu compromís i professionalitat en esta temporada en la qual ha col·laborat en l'ascens de categoria de Proinbeni. 

Suscríbete para seguir leyendo