Soterranya repartix 130 bicicletes entre les escoles públiques de Torrent

El projecte “Bicis per a totes” del col·lectiu amb seu al barri del Xenillet s’associa amb altres associacions i recupera més de cent unitats en perfecte estat

Representants de col·legis de Torrent arrepleguen les bicicletes que dona Soterranya

Representants de col·legis de Torrent arrepleguen les bicicletes que dona Soterranya / Soterranya

Violeta Peraita

Violeta Peraita

El col·lectiu Soterranya de Torrent, dins del seu projecte “Bicis per a totes”, ha repartit 130 bicicletes entre les escoles públiques de Torrent. “La creativitat, el compromís i el treball en xarxa sempre donen bons resultats; d’esta manera, gràcies a la col·laboració amb el projecte “Bicis sense fronteres” de Catalunya, han pogut ser rescatades un nombre considerable de bicicletes de menors en perfecte estat”, expliquen en un comunicat.

Representantes de colegios públicos junto a Toni Velarde, de Soterranya.

Representants de col·legis públics al costat de Toni Velarde, de Soterranya / Soterranya

Per això, este dijous, l’associació ha donat un total de 130 unitats a representants dels col·legis públics de Torrent. Les xiquetes i els xiquets dels CEIP Joan XXIII, Virgen del Rosario, Sant Pasqual, Antonio Machado, Lope de Vega, Federico Maicas, Miguel Hernández, Les Terretes, Sant Joan Baptista, El Molí, el Centre d’Educació Especial l’Encarnació i les escoles d’Educació Infantil Polzet i Ciutat Jardí podran començar el curs jugant, aprenent i gaudint amb les seues noves bicis.

Des de Soterranya, assenyalen, “col·laborem activament amb la comunitat educativa facilitant habilitats, ferramentes i recursos, perquè xiquets i xiquetes felices, creatives i compromeses és la millor garantia per a construir un futur millor”.

Una de las bicicletas donadas

Una de les bicicletes donades / Soterranya

Amb esta donació, el projecte social radicat al barri del Xenillet de Torrent arriba a les 1.261 bicicletes recuperades i donades. Perquè com sempre diuen, “una bicicleta pot ajudar una persona, però mil canvien el món”.

Suscríbete para seguir leyendo