Mercat

El Llevant Femení fa oficial el fitxatge d’Ivonne Chacón

Levante-EMV

El Llevant Femení ja treballa en la confecció de la plantilla de cara a la temporada 2024/25. Ahir va anunciar el fitxatge, per a les pròximes dos temporades, d’Ivonne Chacón, que ha arribat a un acord amb l’equip d’Orriols després de militar en el València les últimes dos temporades.

Després de la confirmació de la seua incorporació, va haver-hi temps perquè la colombiana pronunciara les seues primeres paraules amb la samarreta del Llevant. Ivonne Chacón va prometre “gols, alegria, unió i moltes coses boniques”. Va parlar, a més, d’una compatriota seua exgranota: “Mayra (Ramírez) és una figura molt important per als colombians i és un orgull estar en este club sabent que va ser ací i el salt tan gran que ha fet en el Chelsea”, va reconéixer.

La futbolista de 26 anys i nascuda a Bogotà arriba procedent de l’altre equip de la ciutat, el València Femení, en el qual ha militat dos temporades amb 54 partits i huit gols, sis dels quals en l’última temporada. “Estic molt feliç de començar este nou projecte en este nou club. És un club molt gran i tinc sensacions molt bones per a estes dos temporades”, va assegurar.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS