Godella celebra la junta local de seguretat per a garantir el benestar en el municipi

La reunió va comptar amb Guàrdia Civil, Policia Nacional i Local i representants de la Delegació del Govern

Junta local de seguretat de Godella

Junta local de seguretat de Godella / A. G.

L’Ajuntament de Godella ha celebrat la junta local de seguretat per a garantir el benestar de la ciutadania i augmentar la seguretat de tots els veïns de la localitat de l’Horta Nord.

José María Musoles, alcalde de Godella, va convocar esta reunió amb la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Policia Local de Godella amb la finalitat de conéixer les necessitats que han detectat en els últims mesos. A la cita també va acudir la Delegació del Govern, que va prendre nota de les necessitats exposades pels cossos de seguretat.

“Després de cinc anys d’absència d’esta junta local de seguretat per la inacció de l’anterior equip de govern, l’actual equip liderat pel Partit Popular i VOX ha propiciat esta reunió”, assenyalen fonts de l’executiu local.

Coordinació entre cossos

L’alcalde, José María Musoles, ha explicat que esta junta local de seguretat és “necessària i imprescindible per a conéixer les necessitats dels professionals que diàriament s’enfronten als problemes de Godella”.

“Hem escoltat les peticions de les forces de seguretat per a buscar les solucions necessàries i oferir la seguretat que es mereixen els veïns del nostre poble, ja que el nostre objectiu és convertir Godella en un municipi encara més segur”, ha conclòs l’alcalde.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS