Tres ciclistes d'Ontinyent i un de Canals competixen en el Campionat Nacional Escolar

El Centre Niemeyer d'Avilés serà l'encarregat d'albergar la carrera 

Ciclista José Manuel Perales en el Campionat d'Espanya

Ciclista José Manuel Perales en el Campionat d'Espanya / Jesus Sansa

El Centre Niemeyer d'Avilés acollirà divendres que ve, 5 de juliol, la cita més important de la temporada per als ciclistes comarcals amb la disputa dels campionats d'Espanya escolars.

Vicent Andrés de Canals serà el primer a entrar en acció, en categoria cadet, que tindrà lloc a partir de les 12.00 des del centre Niemeyer. Els participants hauran de recórrer 51,9 quilòmetres en un circuit amb molts "trencacames".

En la jornada vespertina, els ontinyentins José Manuel Perales i Nicolás Donat buscaran una medalla en la categoria infantil després de cobrir els 19 quilòmetres. Els dos tenen serioses opcions, no obstant això, al no haver participat fora de la Comunitat Valenciana, el nivell és incert. 

A més d'esta carrera masculina, es disputarà la femenina, en què l'ontinyentina Irene Flores busca redimir-se de les últimes entropessades sobre un traçat de 13 quilòmetres.

El dissabte es tancaran els campionats nacionals escolars amb la disputa de la gimcana o prova d'habilitat, en què hi haurà diversos representants en categoria infantil. Un circuit de 1.450 metres, res semblant als 20 o 30 metres d'ací a València, en què l'objectiu és igualar la medalla de l'ontinyentí Fran Gramage durant l'any passat.

Suscríbete para seguir leyendo