Deu municipis de l'Horta Nord celebren la nova gestió mancomunada de residus

La institució anuncia que este mes s'instal·laran els nous contenidors de l'ens en tots els municipis

Celebració de la jornada sobre la nova gestió de residus este matí

Celebració de la jornada sobre la nova gestió de residus este matí / A.P.

La Mancomunitat de l'Horta Nord ha celebrat este dimecres, en l'espai Voramar de Puçol, una jornada per a donar a conéixer els representants dels deu ajuntaments que formen part de la nova gestió mancomunada de residus, posant en valor el treball fet i compartint les novetats i obligacions que s'han de complir en este àmbit.

La primera sessió de la jornada ha comptat amb les intervencions de Fran López, president de la Mancomunitat de l'Horta Nord, Paco Comes, diputat del Cicle Integral de l'Aigua i de Residus de la Diputació de València, i Paz Carceller, diputada provincial i alcaldessa de Puçol. 

"El nou contracte és una de les millors notícies que els deu municipis han rebut en molts anys", diuen des de l'ens

L'empresa especialitzada en medi ambient Imedes ha exposat les obligatorietats que les entitats locals tenen en matèria de residus, i de les quals els càrrecs públics que han assistit han pres bona nota per al seu bon compliment. A continuació, el responsable de l'empresa Tetma ha exposat amb detall en què consistirà el nou contracte de recollida de residus de la Mancomunitat de l'Horta Nord, adjudicat després d'un procés d'al·legacions administratives, assenyalant que durant este mes de juliol es començarà la instal·lació dels nous contenidors en els diferents municipis.

Fran López ha destacat que "el nou contracte de residus és una de les millors notícies que els deu municipis mancomunats han rebut durant molts anys. Gràcies a este esforç, es millorarà la qualitat de vida dels veïns i les veïnes". López, a més, ha volgut ressenyar que "la instal·lació dels nous contenidors ajuda a posicionar la comarca com una institució de referència en la recollida de residus".

Suscríbete para seguir leyendo