Rècord d'inscripcions en l'Escola d'Estiu de la UE Tavernes

Les activitats s'han iniciat este dilluns i es prolongaran fins al dia 19

Participants en l'Escola d'Estiu de Futbol de la UE Tavernes

Participants en l'Escola d'Estiu de Futbol de la UE Tavernes / Pepe Juan

Pepe Juan

La vint-i-dosena edició de l'Escola d'Estiu de Futbol de la UE Tavernes ja està en marxa amb rècord d'inscrits i inscrites amb un total de 150 participants. L'Escola es desenvoluparà de l'1 al 19 de juliol.

Enguany s'ha reestructurat l'horari per a poder fer més activitats dins del camp, tant en sessions de treball d'exercicis específics de tècnica individual com de jocs adaptats a les diferents accions tècniques. 

Els més majors, que ja juguen en F11, dedicaran un temps a la preparació física i les jugades combinades. Hi haurà moments per a fer deures i aprendre anglés i cada dia acabarà la jornada amb un bany i jocs d'aigua en la piscina.

Entrenadores y monitores de la Escola

Entrenadors i monitors de l'Escola / Pepe Juan

Les sessions dels divendres seran especials, ja que s'han programat tres jornades diferents. El primer divendres hi haurà trobades internivells en què jugaran menuts i majors junts, el segon divendres s'introduïx una novetat desenvolupant l'activitat en l'arena de la platja i el tercer està prevista una gimcana d'accions tècniques per a finalitzar amb el lliurament de diplomes i record d'esta.

Suscríbete para seguir leyendo