Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Participants en l'Escola d'Estiu de Futbol de la UE TavernesPepe Juan

Rècord d'inscripcions en l'Escola d'Estiu de la UE Tavernes

Les activitats s'han iniciat este dilluns i es prolongaran fins al dia 19

La vint-i-dosena edició de l'Escola d'Estiu de Futbol de la UE Tavernes ja està en marxa amb rècord d'inscrits i inscrites amb un total de 150 participants. L'Escola es desenvoluparà de l'1 al 19 de juliol.

Enguany s'ha reestructurat l'horari per a poder fer més activitats dins del camp, tant en sessions de treball d'exercicis específics de tècnica individual com de jocs adaptats a les diferents accions tècniques. 

Els més majors, que ja juguen en F11, dedicaran un temps a la preparació física i les jugades combinades. Hi haurà moments per a fer deures i aprendre anglés i cada dia acabarà la jornada amb un bany i jocs d'aigua en la piscina.

Entrenadors i monitors de l'Escola

Les sessions dels divendres seran especials, ja que s'han programat tres jornades diferents. El primer divendres hi haurà trobades internivells en què jugaran menuts i majors junts, el segon divendres s'introduïx una novetat desenvolupant l'activitat en l'arena de la platja i el tercer està prevista una gimcana d'accions tècniques per a finalitzar amb el lliurament de diplomes i record d'esta.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.