Cullera beca 15 jóvens per a l'estiu

Els alumnes becats juntament amb l'alcalde en el centre

Els alumnes becats juntament amb l'alcalde en el centre

Un total de 15 jóvens de Cullera s'incorporen hui a diferents dependències municipals per a fer pràctiques formatives remunerades durant l'estiu a través del programa ‘Cullera et beca’.

Esta iniciativa municipal oferix als jóvens de la localitat l'oportunitat de continuar formant-se durant l'estiu, alhora que molts d'ells i elles tenen la seua primera presa de contacte amb un entorn laboral real.

Tal com ha explicat l'alcalde, Jordi Mayor, la finalitat d'este programa municipal és que l'estudiantat adquirisca “experiència, competències i habilitats que els permeta millorar el seu currículum, conéixer l'entorn professional de l'administració i que els ajude a facilitar la seua posterior inserció en el mercat laboral”.

En esta edició, les persones becades faran les seues pràctiques, entre altres, en els departaments de Medi Ambient, Cultura, Joventut, Turisme, Esports, Personal o Urbanisme, beneficiant-se de l'experiència dels professionals que treballen en l'Administració.

Els i les beneficiàries comencen hui 1 de juliol i finalitzaran el 31 d'agost.

Les beques s'han adjudicat mitjançant un procediment de concurrència competitiva en què s'han tingut en compte mèrits com la nota mitjana de l'expedient acadèmic de les persones sol·licitants, la seua formació complementària, coneixement d'idiomes o situació socioeconòmica.

Suscríbete para seguir leyendo