El Museu de Belles Arts de València desembarca a Madrid

La pinacoteca inaugurarà, a la Fundació Masaveu, l’exposició “Entre el Bosco i Sorolla”

Una dona contempla una obra de Sorolla

Una dona contempla una obra de Sorolla / Levante-EMV

Europa Press

La Fundació María Cristina Masaveu Peterson i el Museu de Belles Arts de València presentaran, el mes de febrer, “La col·lecció del Museu de Belles Arts de València. Entre el Bosco i Sorolla”.

L’exposició reunirà més d’un centenar d’obres pertanyents a la col·lecció del museu valencià i podrà veure’s en el centre de la Fundació a Madrid del 28 de febrer al 14 de juliol de 2024.

La mostra, comissariada pel director del Museu de Belles Arts de València, Pablo González Tornel, abasta des de l’Edat Mitjana fins a principis del segle XX i compta amb peces d’artistes com Gherardo Starnina, Joan Reixach, Joan de Joanes, el Bosco, Marteen de Vos, Vicente Macip, Josep de Ribera, Rubens, Ribalta, Benlliure, Ignacio Pinazo, Muñoz Degrain o Sorolla, entre d’altres.

Esta serà la primera vegada que la pinacoteca organitza una exposició cronològica de tots els seus fons fora de la seua seu, la qual cosa permetrà conéixer al públic de la capital el ric patrimoni que guarda la seua col·lecció.

“La col·lecció del Museu de Belles Arts de València. Entre el Bosco i Sorolla” permetrà donar a conéixer el patrimoni d’un dels museus de belles arts més rellevants d’Espanya.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS