Alzira reparteix més de 300.000 sobres de sucre amb receptes de cuina local

La nova campanya de l’Ajuntament arriba a 200 restaurants i entitats culturals

Campanya de promoció del valencià “A mos redó”

Campanya de promoció del valencià “A mos redó” / Levante-EMV

Óscar García

L’Ajuntament d’Alzira ha iniciat hui el repartiment de 360 caixes amb mil sobres de sucre cadascuna dins de la seua campanya de promoció lingüística “A mos redó”. Cadascun té un codi QR per mitjà del qual s’accedeix a una recepta de cuina típica de la ciutat.

Els sobres, de sucre blanc i sucre de canya, es repartiran entre unes 200 entitats locals, com ara bars, restaurants o col·lectius culturals (Junta Local Fallera, Moros i Cristians, Junta de Confraries), perquè, al seu torn, els distribuïsquen entre els seus clients i membres.

En cadascun dels sobres figura un codi QR que dona accés a una recepta de cuina per a difondre-les entre la població. Són huit les elaboracions que es podran realitzar: l’arnadí, els bunyols, la reganyada, els pastissets de moniato, la paella, l’arròs a l’alzirenya, l’arròs al forn i l’espardenyada.

“Aquestes receptes de menjars típics valencians, i autòctones d’Alzira, fomenten la cuina tradicional i el consum de productes de proximitat, alhora que fan divulgació del nostre vocabulari gastronòmic”, ha explicat el consistori.

Suscríbete para seguir leyendo