Síguenos en redes sociales:

El Centre de Perfeccionament clausura la temporada amb una gala

El Centre de Perfeccionament clausura la temporada amb una galaMiguel Lorenzo

Els artistes del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts clausuren la temporada lírica demà, dijous 20 a les 20:00, hores en el Teatre Martín i Soler amb la celebració de la II Gala de Mecenatge.

Els cantants i pianistes de l’Opera Studio dels Arts oferiran un atractiu programa amb peces d’òpera i sarsuela dels grans compositors del repertori, coordinat per la soprano María Bayo, responsable de la formació dels joves talents del centre.

Esta gala pretén agrair a la ciutadania valenciana —particularment al Cercle Lucrezia Bori—, la seua implicació, suport i contribució a la realització de l’activitat artística de les Arts.

Després de l’«excel·lent» acollida de la iniciativa en 2023, Les Arts torna a obrir al públic general esta vetlada lírica, en la qual els joves talents del teatre d’òpera valencià interpreten pàgines de Puccini, Verdi, Mozart, Rossini, Amadeo Vives o Gerónimo Giménez.

Les localitats per a la gala tenen un preu únic de 20 euros. Els interessats poden adquirir les seues entrades a través dels canals habituals de venda del teatre.

Pulsa para ver más contenido para ti